Благотворително състезание в памет на Аертон Сена

RaceFacer.com, Картинг писта „Лаута”, Картинг писта „Варна” и София Картинг Ринг за поредна година организират благотворително картинг състезание в памет на легендарния пилот във Формула 1 Аертон Сена, който загина на 1 май 1994г. на писта „Имола”.

Всички събрани средства от квалификациите и състезанието ще бъдат дарени за благотворителност в подкрепа на избраната кауза: https://www.facebook.com/helpforToto/

МЯСТО: Картинг писта „Варна”, Картинг писта „Лаута” и София Картинг Ринг

ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ: 1 май 2019 (сряда)

РЕГЛАМЕНТ:
КАРТИНГ ПИСТА ЛАУТА И КАРТИНГ ПИСТА ВАРНА
9:00 – 12:00 часа – Квалификации
12:30 – Начало на състезанието
Право на участие в квалификациите има всеки пилот, който регистрира време с картинг RX7 в периода 9:30-12:00 часа на 1 май.
Всеки пилот има право на неограничен брой обиколки, като сесиите в квалификациите се заплащат по ценоразпис на картинг пистата.
Участниците попаднали в ТОП 30 по време в периода 9:30-12:00 часа ще участват във финалното състезание, чиито регламент ще бъдат съобщен на място на картинг пистата.
Такса за участие в състезанието – 20 лв, която също ще бъде дарена за каузата

СОФИЯ КАРТИНГ РИНГ
Състезание по най-бърза обиколка постигната в периода 10:00 – 13:00 часа. Право на участие има всеки пилот, който регистрира време с картинг SR5 или Junior.
В 13 часа ще бъдат обявени класиранията по най-бърза обиколка в два класа – за възрастни (пилотирали картинг SR5) и деца (пилотирали картинг Junior).
Всеки пилот има право на неограничен брой обиколки, като сесиите в квалификациите се заплащат по ценоразпис на картинг пистата.

Всички събрани средства в периода ще бъдат дарени за благотворителност в подкрепа на избраната кауза.
КАУЗАТА:
https://www.facebook.com/helpforToto/
https://dmsbg.com/11668/dms-toto-teodor-tsolov-4-god/

Search this website