NewPay вече е в Auto-Kart

Вече можете да плащате своите поръчки в store.auto-kart.com с NewPay!

В Auto-Kart се стремим да сме един от иновативните онлайн магазини в България и сме едни от първите интегрирали Buy Now, Pay Later („Вземи сега, плати по-късно“) като метод за плащане в стремежа си да предложим на вас – своите клиенти повече удобство и гъвкавост!

Моделът за пазаруване и плащане „Вземи сега, плати по-късно“, който NewPay въведе в България, е един от горещите трендовете при онлайн разплащанията в целия свят. Вече и вие можете да се възползвате от изключително конкурентните му предимства!

Какво е NewPay?

NewPay е нов метод на плащане, който ви позволява да пазарувате сега, а да платите по-късно. С него можете да плащате онлайн, дори да нямате карта (или ако не искате да я ползвате), като всичко става бързо и лесно.

Можете да изберете плащане с NewPay на чекаут страницата или да си направите регистрация предварително на newpay.bg и да разполагате с готов кредитен лимит, който да използвате, когато вие прецените.

Ако плащате с NewPay за първи път, трябва да си направите онлайн регистрация и да подпишете документите си онлайн, което става само с един клик. Ако вече имате регистрация, е достатъчно само да изберете продукта или продуктите, който искате да платите.

След регистрация в NewPay получавате собствен клиентски профил, който ви носи допълнителни предимства при онлайн пазаруване:

  • Сигурност Входът в личния ви профил се осъществява чрез еднократен код, който получавате в СМС. Това ви дава допълнително спокойствие за защита на платежните ви средства онлайн
  • Контрол През личния си профил получавате информация за покупките си на едно място, следите удобно падежните дати и можете да анализирате навиците и да планирате по-лесно и бюджета, и бъдещите си покупки
  • Забравяте за картата Вече можете да пазарувате онлайн, без да въвеждате данните от картата си в онлайн магазина

По какви начини мога да плащам с NewPay?

За момента имате две възможности за плащане:

  1. С NewPay | Отложен – получавате лимит до 400 лв., с който можете да плащате поръчките си. Можете да върнете сумата до 15 дни без никакви лихви или оскъпяване
  2. С NewPay | На вноски – получавате лимит до 1200 лв. Можете да върнете сумата на 3 или 6 месечни вноски съответно с 2.05% или 2.31% месечно оскъпяване

Лимитите ви винаги са на ваше разположение и след като върнете сумата за даден продукт, тя отново е налична за използване!

Така нашите изключителни продукти и обучения стават още по-достъпни за всички авто-, мото- и картинг-маниаци!

 

Search this website