Не тръгвайте към пистата без:

Когато отидете на пистата, картът, гащеризонът, каската и инструментите безспорно се възприемат като даденост. Обаче в повечето случаи малките детайли определят дали денят ви ще бъде перфектен или не. Ето четири „малки детайли“, които не трябва да пренебрегвате.

1. Пръстени за бензинопровода

Не ви ли се е случвало да пренатегнете държачите на бензинопровода? Решете този проблем чрез предпазни пръстени: обикновени алуминиеви пръстени, които затягате към шасито, а бензинопроводът минава през тях без да бъде смачкан, което осигурява постоянен поток на горивото към карбуратора. Те са налични в различни цветове, което също е добър начин картът ви да изглежда по-добре.
Приблизителна цена: 10 лв.

2. Електрическа щора за радиатора

Два нови бутона на кормилото и температурата на двигателя е под ваш непосредствен контрол по всяко време – това вече не е мечта. Само с едно натискане повдигате или спускате електрическата щора – докато ръцете ви са здраво на кормилото!
Приблизителна цена: 500 лв.

3. Силиконов маркуч за радиатора

Силиконовият маркуч има много предимства: начин за визуална настройка на карта поради многото налични цветове; повишена издръжливост на самия маркуч; способността му да разсейва до 1,4 градуса повече топлина в сравнение с обикновените маркучи.
Приблизителна цена: 40 лв.

4. Регулируеми педали

Намирането на правилната позиция на педалите вече не е проблем, благодарение на регулируемите педали, съвместими с всички шасита. Наистина – благодарение на множеството отвори, тези педали осигуряват безбройни настройки за позицията.
Приблизителна цена: 160 лв.

Search this website