Малки тайни за пистата

Понякога дори една неочавана дреболия може да ви развали целия ден на пистата. Но не и ако сте подготвени… за всичко!

1. Затъмнен визьор. Слънцето е страхотно, дава живот, осигурява хубаво време, море, почивка, но… също така може и да пречи при каране на пистата, особено ако е много силно, или е много ниско – в началото или в края на деня.
Решението е елементарно – затъмнен визьор – перфектният вариант от една страна слънцето да не ви прези на зрението, а от друга – каската ви да изглежда още по-добре!
Приблизителна цена – 50 лв ТУК

2. Магнитна гривна. На пистата сте. Стягате и настройвате карта си. Забелязали ли сте, че винтчетата винаги са много?! Освен това, когато работите по карта, винаги губите някои от тях!
Решението отново е елементарно, Уотсън – магнитна гривна! Тя ще ви даде комфорта да държите всичките си винтчета и гайки на сигурно място, без да ги губите!
Приблизителна цена – 20-30 лв.

3. Вентилатор за каска. След няколко часа на пистата, особено в горещо време, каската ви ще е мокра. Който е карал повече, знае това! Да не говорим, ако вали дъжд! При следващото поставяне усещането не е приятно, дори и да си с ново сухо боне…
Решението е изключително логично – вентилатор! Не е необходимо да давате стотици левове за специализиран вентилатор, почти същата работа ще свърши и портативен евтин вентилатор.
Приблизителна цена – 20-400 лв.

Search this website