New Era става официален партньор на McLaren-Honda F1

McLaren-Honda обяви ново глобално партньорство с New Era, което прави компанията официален доставчик на шапки за отбора във Формула 1.

Като част от 3-годишната сделка, шапките на New Era ще са част от официалните екипи на пилотите Фернандо Алонсо и Стофел Вандоорн, както и на механиците на Макларън-Хонда, инженерите в тима и целия съпътстващ персонал.

Ко-брандираните шапки ще са налични за закупуване през www.mclarenstore.com и www.neweracap.eu, както и в магазините на New Era и в търговската мрежа на партньорите им от април 2017.

– New Era има добре заслужена репутация като производител на най-функционалните и удобни шапки в индустрита – каза изпълнителният директор на Макларън Зак Браун. – Това е феноменално добра марка, чието глобално присъствие говори много за техния стил и популрност. Това е и фантастична придобивка в партньорското портфолио на McLaren-Honda. Фернандо и Стофел изгарят от нетърпение да сложат новите отборни шапки.

– Изключително сме развълнувани за новото ни глобално партньорство с McLaren Honda – каза Пол Гилс, вицепрезидент на New Era.  – Това е първото ни начинание в моторните спортове и то ни дава страхотна възможност да осигурим страхотни шапки за невероятните фенове на прочития отбор.

Search this website